Salta al contingut

Premsa

Perseids 2019 llàgrimes de San Llorenç: geocerca del tresor de la Marjal

Josep Llorens, Regidora de Medi Ambient d’Oliva i Domingo Rus, representant de l’empresa ExtremTracks, han presentat l’activitat «Perseids 2019 llàgrimes de San Llorenç: geocerca del tresor de la Marjal».

L’activitat consisteix en una ruta que es realitzarà els dies 9 i 10 d’agost. S’inicia en la Font Salada a les 19 h per començar la ruta a les 19.30 h amb un recorregut d’uns 3 km fins a arribar al Salinar, on es soparà de pa i porta.

Des de la carpa d’Extrem Tracks començarem la gimcana amb GPS que ens portarà través del Parc de la Marjal Pego-Oliva per trobar les pistes del tresor del Capità Track. Finalitzada la Geocerca, veurem la pluja d’estels i observarem amb telescopis la Lluna i els anells de Saturn.

L’activitat es realitza per quart any consecutiu, però, aquest any hi ha un canvi respecte a edicions anteriors, no es pujarà a la muntanyeta verda per respectar el programa de recuperació de l’àguila pescadora que es realitza a la Marjal.

Per participar en l’activitat: 

Tlf: 646067264

  • De 9 h a 14 h al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva.

Tlf: 647690772

Els grups poden ser de 3 a 6 persones, amb un total de 20 grups.

L’activitat té un cost de 6€ per persona en concepte d’assegurança que s’abonaran abans de la sortida.

El Departament de Medi Ambient convida a la ciutadania a gaudir del Parc Natural, conèixer-lo per estimar-lo i respectar-lo.