Salta al contingut

Premsa

La platja d’Oliva acull una prova de la Copa d’Espanya 2019 de Sup Race

Aquest pròxim diumenge, 6 d’octubre, se celebra a Oliva el Circuit Mediterrani SUP-RACE 2109-Copa d’Espanya. La prova d’Oliva, puntuable per aquest circuit, s’iniciarà a partir de les 10 h a la zona de platja de la Mitja Galta i es disputa en les modalitats de sub 8, 10, 12, 14, 16, 18, amateur, elit i elit màster.

El Circuit Mediterrani SUP-Race 2019, és un campionat organitzat per escoles i clubs esportius al llarg de la costa mediterrània, amb la intenció de promoure la pràctica de l’Stand Up Paddle, més conegut per SUP. La prova d’Oliva està organitzada per l’Ajuntament d’Oliva a través de les Regidories d’Esports, Turisme i l’empresa Oliva Surf.

“El SUP és un esport molt social. És una activitat lúdica per a totes les edats i totes les condicions físiques. És un punt de trobada per a famílies completes, juntament amb esportistes amateurs, o fins i tot esportistes professionals. Cada un es desplaça en la mesura de les seues possibilitats però a la fi tots arriben al punt de partida al mateix temps” indicava la regidora d’Esports, Yolanda Navarro.

“Ser seu del Circuit Mediterrani SupRace demostra que Oliva està preparada per a ser seu d’esdeveniments esportius. Gaudir de l’esport nàutic a la nostra ciutat ha de ser un revulsiu per a atraure turisme esportiu, de qualitat i amable amb el medi ambient. Estem preparats i disposats, perquè la Sup Race ens deixe molt bon gust de boca” assenyalava el regidor de Turisme, Kino Calafat.

Cal destacar que a Oliva tenim joves promeses del SUP com Christian Rey-Alvite Leonori i Sara Tapia Remiro, entre d’altres.