Salta al contingut

Premsa

La Fundació Francisco Brines inicia la seua activitat amb les ‘Lectures a l’Elca’

Aquest matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la primera de les activitats de la Fundació Francisco Brines. ‘Lectures a l’Elca’ és la denominació d’aquesta activitat que es realitzarà de forma mensual a la casa natalícia del poeta a la ciutat d’Oliva en la zona coneguda com l’Elca.

Aquestes primeres ‘Lectures a l’Elca’ es realitzaran aquest pròxim dimecres, 16 d’octubre, a partir de les 19 h amb entrada lliure i gratuïta per a tots els assistents. En aquesta 1a edició assistiran els poetes Manuel Forcano i Lola Mascarell.

“La voluntat de Brines sempre ha estat la de conservar el seu legat poètic i literari i fer de la seua casa un lloc on la gent puga acostar-se a conéixer la seua obra” assenyalava la directora de la Fundación Francisco Brines, Àngels Gregori.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Julio Llorca, ha felicitat la fundació per la seua posada en funcionament amb aquest cicle de lectures que vindrà a reforçar encara més la programació cultural i que disposem al nostre poble com el Festival de Poesia d’Oliva PoefestaFrancisco Brines és un actiu del patrimoni d’Oliva i hem entre tots de realçar-lo a través de la seua fundació.

A banda del cicle de lectures que s’inicia el dimecres pròxim, la directora de la fundació també ha explicat que d’ací a poc temps es publicaran les bases dels premis de poesia: el Premi Internacional de poesia en llengua castellana Francisco Brines i el Premi Poesia l’Elca en llengua valenciana.

Com arribar a l’Elca: