Salta al contingut

Premsa

El Centre Polivalent acull l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones Rurals

El Centre Polivalent va acollir aquest acte que fou inaugurat per Cristina Pons com a presidenta provincial d´AFAMMER, on va explicar la finalitat de la campanya estatal de sensibilització i conscienciació per a la inserció laboral i el foment de l’emprenedoria a través de l’empoderament de la dona rural.

Tot seguit, Anna Mena, com a regidora d’Igualtat i Diversitat, va presentar l’acte de celebració del taller «Empoderar és avançar per un món rural en desenvolupament» en el qual van intervindre Sandra Alonso, com a tècnica i formadora en temes d’igualtat i emprenedoria; Pilar Herce, com a psicòloga, interventora amb dones de col·lectius vulnerables, amb una perspectiva de gènere i a través de l’emprenedoria, i Pedro Villanueva, com a empresari i promotor en el desenvolupament d’activitats i accions de suport per a la inserció laboral i l’emprenedoria de les dones rurals com a fixadora de població.

L’acte va estar acompanyat per un quintet de joves estudiants de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, els quals interpretaren tres peces: Serenade, Schubert, Adagio, d’Albinoni i Hallelujah, de Leonard Cohen.

L’acte es va finalitzar amb un vídeo fotogràfic, de dones del món rural del nostre municipi i poblacions veïnes.

Des del Departament d’Igualtat i Diversitat, s’ha agraït l’assistència de tothom, companys i companyes de la corporació municipal, als tres ponents, i  per suposat, la col·laboració de Cristina Pons, per la seua dedicació i implicació.

“Continuarem treballant per l’empoderament de les dones en tots els àmbits, la lluita dels drets sociolaborals i una igualtat i equitat real i efectiva” assenyalava la regidora Anna Mena.