Salta al contingut

Premsa

L’Associació Cultural Centelles i Riusech organitza diverses activitats dins de la seua programació de tardor 2019

L’Associació Cultural Centelles i Riusech, i la Delegació de Cultura i Patrimoni, organitzen del 22 de novembre al 20 de desembre una sèrie d’activitats que formen part de la programació de tardor d’aquesta entitat cultural d’Oliva.

La programació s’inicia aquest divendres, 22 de novembre, a la conferència ‘La Fundació d’Oliva i les aventures mediterrànies dels Carròs S. XII-XIV’ a càrrec de l’historiador Abel Soler, i que presentarà el regidor de Cultura i Patrimoni, Julio Llorca. La xerrada està prevista a les 19.30 h a la sala de conferències de la Casa Maians.

La segona de les activitats previstes serà el divendres, 13 de desembre, a les 19.30 h i a la mateixa ubicació, amb la presentació del núm. 17 de la Revista ‘Cabdells’ d’Investigació de l’Associació Cultural Centelles i Riusech. Intervindran el regidor de Cultura i Patrimoni, Julio Llorca; el professor de secundària, Alejandro Cardona; el director de la revista, Manel Arcos; i el president de l’associació, Antoni Esteve. En acabar se servirà un vi d’honor als assistents.

La programació de tardor finalitzarà el divendres, 20 de desembre, amb la presentació de la IV Beca d’Investigació Serafí de Centelles ‘La Vila d’Oliva al segle XV’. Intervindran Josep Bordes, historiador i autor del llibre, i Antoni Esteve, president de l’Associació Centelles i Riusech. Tindrà lloc a partir de les 19.30 hores a la sala de conferències de la Casa Maians.