Salta al contingut

Premsa

La Regidoria d’Obres i Serveis inicia una campanya de conscienciació ciutadana per acabar amb els abocaments il·legals

El regidor d’Obres i Serveis, Miquel Domènech, acompanyat del regidor de Comunicació, Josep Escrivà, han presentat aquest matí a l’Ajuntament d’Oliva la campanya informativa de conscienciació ciutadana que té com a objectiu principal fer d’Oliva una ciutat més neta i donar a conéixer els diferents punts de recollida selectiva dels que disposa el municipi. Aquesta campanya també té com a objectiu el d’acabar amb els abocaments il·legals que existeixen en l’actualitat al terme municipal.

Per aquest motiu, a partir de hui s’inicia una campanya informativa a través de cartelleria, falques en ràdio, web municipal i xarxes socials municipal on es donarà a conéixer el funcionament i les novetats incloses pel departament d’Obres i Serveis.

Una de les primeres novetats ha estat la que fa referència al servei de recollida d’andròmines a domicili, denominada també ‘porta a porta’. Cal recordar que ja fa unes setmanes es va informar al voltant del canvi de número telefònic per tal de poder sol·licitar la recollida de les andròmines porta a porta. Aquesta recollida es realitza els dimecres de matí, entre les 07.00 i les 14.00 hores. Els ciutadans que vulguen fer-ne ús han de traure un màxim de 3 andròmines els dimarts a la vesprada-nit.

Les andròmines no són cosa només de l’ajuntament, hem de ser conscients que es cosa de tots els ciutadans d’Oliva per tal de poder tenir una ciutat amb millor qualitat i on poder viure en harmonia i cordialitat amb l’entorn que ens envolta’ explicava el regidor Miquel Domènech.

A banda d’aquest servei d’andròmines, des del Departament d’Obres i Serveis s’ha informat que Oliva compta també amb un servei permanent d’Ecoparc fix ubicat al Polígon El Brosquil i també un servei d’Ecoparcs mòbils, que se situen de dimecres a dissabte en diversos punts de la ciutat.

«Estem treballant intensament per tal de poder esprémer al màxim aquest servei amb les ferramentes de què disposem per traure-li el màxim rendiment i eficàcia. La falta de civisme i convivència de determinades persones ens obliga a prendre mesures més estrictes al respecte per tal d’assegurar el bon ús del mateix» assenyalava el regidor aquest matí.