Salta al contingut

Premsa

Oliva ha preparat una gran Fira de Nadal per a tots els públics

  • La Fira de Nadal tindrà lloc a la plaça Joan Baptista Escrivà, del 13 al 15 de desembre

  • Com a novetat, enguany hi haurà música en directe i estarà present Christmas Duo

Oliva ha preparat una gran Fira de Nadal per a tots els públics, tant majors com menuts. Des del dia 13 fins al 15 de desembre, a la plaça de Joan Baptista Escrivà es desenvoluparà la Fira de Nadal, on podran gaudir i adquirir productes d’artesania, alimentació, decoració i joguines.

La inauguració de la Fira de Nadal del 2019 serà el pròxim 13 de desembre a les 17 hores a la plaça de Joan Baptista Escrivà i s’espera que tota la ciutat participe d’una activitat tan tradicional i cultural com és aquesta.

La Fira de Nadal comptarà, com és tradicional, amb un Betlem vivent, una part destacada sempre d’aquestes festes. També estarà present el Pare Noel, amb el qual els més menuts podran fer-se fotos i demanar-li les seues joguines, sempre que s’hagen portat bé durant tot l’any.

Els xiquets i xiquetes gaudiran del 13 al 15 de desembre de jocs artesans, activitats culturals lúdiques, com ara el pintacares i llits elàstics.

Per altra banda, la Fira del Nadal també albergarà música en directe i estarà present el ‘Christmas Duo’, coral anglesa que cantarà les nadalenques més conegudes. Aquesta novetat ha estat una tasca de la regidora de Festes, Yolanda Navarro, que ha volgut fer partícip a la població anglesa que resideix a Oliva i potenciar la multiculturalitat. Navarro ha assegurat que en les pròximes edicions, també s’incorporaran les tradicions d’altres col·lectius que viuen a Oliva, per tal d’oferir un Nadal multicultural que englobe a tots i a totes.

Enguany s’ha editat un fullet de la Fira de Nadal en 3 idiomes (també com a novetat): valencià, castellà i anglés. Amb aquesta acció es pretén fer partícips a tots i totes d’un Nadal inclusiu on tota la ciutadania té cabuda.