Salta al contingut

Premsa

Oliva ha preparat una programació nadalenca molt diversa per a tots els públics

Yolanda Navarro, regidora de Festes d’Oliva, ha presentat la programació nadalenca que s’ha preparat des de l’ajuntament, conjuntament amb altres regidories i associacions.

Oliva aposta per les activitats festives i culturals com a fonament d’una programació diversa, inclusiva i per a tots els públics.

L’Ajuntament d’Oliva ha preparat un fullet amb tota la programació d’actes prevista per al Nadal. Els esdeveniments es troben en ordre cronològic i es tracta d’una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de les Regidories de Festes, de Comerç, de Cultura, Música i Biblioteques, de Joventut, de Participació Ciutadana, de Comunicació i els Serveis Esportius.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha assegurat que “gràcies a aquest fullet, tots els veïns i veïnes podran informar-se de tots els esdeveniments que tindran lloc durant desembre i gener a Oliva amb motiu del Nadal.”

El fullet conté en la seua portada el dibuix guanyador del XXII Concurs de Dibuix dels Reis Mags, obra de Laia Roig Cleries, del CC El Rebollet. I a més en la primera pàgina es troba la carta als Reis Mags escrita per Esther Irene Soler Berbegall, del CEIP Verge dels Desemparats.

El fullet conté 12 pàgines on els veïns i veïnes podran nodrir-se de tota la informació necessària per a gaudir d’un gran Nadal.

Activitats

La programació d’aquestes festes és molt diversa, i tant majors com menuts podran gaudir de les nombroses activitats preparades per l’ajuntament i associacions. La regidora de Festes, Yolanda Navarro, ha valorat molt positivament la predisposició i bon fer de les associacions i col·lectius d’Oliva, que cada any s’involucren en l’organització d’actes, tant en Nadal com en la resta de l’any.

Oliva comptarà amb grans esdeveniments tradicionals i altres de nova incorporació, però tots ells amb un denominador comú, la igualtat i la sostenibilitat. Buscant que totes i tots puguen gaudir de les festes de Nadal.

Programació Nadal i Reis