Salta al contingut

Premsa

ACCO va entregar altres 1.500 €ur-ACCOs en premis en el segon sorteig de Nadal

El passat dilluns dia 30 de desembre es va celebrar el lliurament del segon sorteig de 1.500 €ur-ACCOS repartits en 15 PREMIS pertanyents a la campanya de Nadal «Estar a prop és un regal», organitzada per l’Associació de Comerciants d’Oliva, ACCO, juntament amb la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva.

Els premis van ser entregats per Rosa Llopis, presidenta de l’associació i la regidora de Festes de l’Ajuntament d’Oliva, Yolanda Navarro. El lliurament es va celebrar en la plaça de l’Ajuntament en un bonic ambient d’alegria per part dels premiats i de diversos comerciants de l’associació i la junta d’ACCO.

En aquesta campanya l’associació ha repartit més de 4.000 €ur-ACCOs entre els seus clients. en diverses accions. La campanya de Nadal encara no ha acabat, ni els premis tampoc.

L’Associació fomenta la venda del tortell de reis artesanal de les seues pastisseries associades, amb regals sorpresa de 10€ur-ACCOs a l’interior dels tortells.

Així mateix, l’Associació informa que diumenge 5 de gener els comerços associats següents obriran les seues portes: Mes que Carn, Fotoh!, Blat i Sucre, A tu gusto, Flors Elvi, Rafael Moda, Atypical, Mayoral mira-m, Droguería Franjavi, Joyería Pérez, El Ajuar, Infoliva, Ca´La Mila, Pannelus, Paelleros y paelleras Roger, Mavi Robes, Medes Sport, Wau Wau, La Joia, Caché, Jesús Blanco, Mavi Joguets, Miss Eventos Dulces, María Rosa Salelles, Gio Girls, Inma Savall, Kasikesi, Aunion Joiers, Droguería Central, Tejidos Barcelona, Passodoble, Atmósfera Sport Plaza, Mon Menut, Karisma, Electrónica Barreres, Toy Planet, Pastisseria Sant Vicent, Paquetería Reyes, Rosa Dona Boutique, Paquetería Santa Clara, Mediasoft, Íntima.

Pots consultar els horaris de cada comerç en la web de la asociació www.accooliva.com o en Facebook ACCO OLIVA.

Per Nadal tria Comerç d’Oliva, tu sempre guanyes!