Salta al contingut

Premsa

Sorteig Creuer Tarjeta ACCO

L’Associació de Comerciants d’Oliva continua premiant la fidelitat dels seus clients a través dels usuaris de la targeta I-MAS «Oliva Jo…Encantat», en concret hem sortejat en el mes de setembre un creuer per a dos persones pel Mediterrani, entre totes les persones que hagen utilitzat la targeta I-MAS en els comerços d’Oliva. L’agraciada va ser Sonia Jordán Tur,per compara a Atypical i que va rebre el premi de mans de la presidenta de l’Associació de Comerciants d’Oliva Rosa Llopis Climent.

Sens dubte este és el major premi entregat per l’Associació de Comerciants d’Oliva en el que portem d’any, i en la mesura que siga possible intentarem seguir la mateixa line quant a premis, només indicar que per a participar en els sortejos tan sols cal passar la targeta I-MAS «Oliva Jo…Encantat», en els establiments associats al realitzar les seues compres.

També es van sortejar entrades el Cine Olímpia, que van correspondre a Lina Alcaráz, que va comprar en Sports Medes, Rosa María Carmona, que ho va fer en Perruqueria Idees, Eva Pellicer en Sabates Sòria i Antonio Fresneda que va comprar en Pometes.2013-10-18 01 PRENSA i-mas