Salta al contingut

Premsa

El Polivalent d’Oliva acollirà els dies 1 i 2 de febrer la Fira de les Súper Rebaixes de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO

El dissabte i diumenge, 1 i 2 de febrer, se celebrarà la VII Fira de les Súper Rebaixes organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO.

Una iniciativa a recolzar per tots els ciutadans, els xicotets comerços en un mateix lloc, amb roba de temporada i de qualitat per a tothom, aprofita l’oportunitat que ACCO ens brinda per gaudir de l’atenció personalitzada dels comerciants del nostre poble, el comerç d’Oliva”- en paraules de Yolanda Balaguer, regidora de Comerç, Mercats i Consum.

En aquesta edició, més de 45 comerços oferiran als visitants productes i serveis actuals, de màxima qualitat, amb grans descomptes i promocions.

A més de l’oportunitat per accedir a uns preus molt rebaixats de més de 45 associats a ACCO, hem organitzat dos dies de fira atractius per a les famílies, amb atraccions infantils i servei de cafeteria, perquè totes les persones puguen tenir una jornada de compres còmoda i agradable»- ens comenta Rosa Llopis, presidenta d´ACCO.


Una gran gamma de productes es podrà trobar en aquesta 6a edició de la Fira: moda per a dona, home, jove, xiquets i nadons,
sabateria, llenceria, roba i equipament esportiu, calçat, bellesa i salut, perfumeria i drogueria, fotografia, regals, pastisseria, Llibreria, mobles i decoració, joguets i molt més. També comptarem amb serveis oferits pels nostres associats amb grans avantatges: TNS Wifi, AFA Ventanas, Spai Grafic, Safor Events, Miss Eventos Dulces, La Estética de Patricia, Grupo AGSNOVA.

Els comerços que estaran presents en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són: Pàgina 3 Llibreria, A tu gusto, Gauss, Gaudí Sabates, Candela, Rafael Moda, Roseta Calçats, La Vila Mobles, Inma Savall, Atmósfera Sport, D-OR Showroom, Paquetería Santa Clara, Coqueta, Íntima, Mòn Menut, Mavi Robes, Medes Sport, Rosa i Blau, Rosa Dona, Caché, Tu Perfume, Moraig The Store, Sabates Soria, Mira-m Mayoral, , Original Regals, Marfil, Calzatropic, Nadons, Fotooh, Ca´ La Mila, Atypical, Tannac, La Joia, Arpe óptica, Paquetería Reyes, Mavi Joguets, Droguería Central, Zafiro, Nova Milotxa i El Punt Natural.

Com en edicions anteriors, hi haurà diverses atraccions infantils a més de servei de cafeteria, que estarà a càrrec de l’associat d’ACCO Blat i Sucre.


Més sortejos que mai. Aquesta fira de Súper Rebaixes comptarà amb més de 40 fantàstics regals, donats pels comerciants, que se sortejaran durant el dissabte i el diumenge. Sortejos cada hora! A més se sortejaran 50 €ur-
ACCOS en la xarxa social Facebook de l’Associació de Comerciants dOliva amb la finalitat de fer viral l’esdeveniment.