Salta al contingut

Premsa

Pablo Iglesias visita la Platja d’Oliva per conéixer els efectes del temporal Glòria

La corporació municipal, ha rebut al Vicepresident Segon i Ministre de Drets Socials i Agenda 2030, i a la seua Secretària d’Estat, per tal d’explicar-li els efectes del temporal sobre les platges d’Oliva i demanar-li agilitat en les ajudes.

A la visita també s’han incorporat el President de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, el Vicepresident Segon, Rubén Martínez Dalmau, el President de la Diputació de València, Toni Gaspar, i altres autoritats de les administracions autonòmica i provincial.

Al llarg dels 45 minuts que ha durat la visita, l’alcalde també ha aprofitat per repassar l’agenda de projectes que l’Estat i la Generalitat Valenciana que estan pendents a Oliva. Tant Pablo Iglesias com Ximo Puig les han escoltades amb atenció i s’han compromés a impulsares en els seus respectius governs.

El Vicepresident Segon i Ministre de Drets Socials i Agenda 2030 ha comprovat en primera persona l’efecte del temporal sobre les platges d’Oliva, i també la millor resistència al temporal pel fet de conservar l’ecosistema dunar. És per això que ha posat en valor la importància de preservar la natura com a garantia de viabilitat econòmica i sostenibilitat, alhora que s’ha compromés a ajudar a la seua regenració a través dels fons de l’Estat.

Fotografies: Diana Vitoria