Salta al contingut

Premsa

Jornada de voluntariat per a la recollida de deixalles produïdes per la Tempesta Glòria el dia 1 de febrer

Després de diverses converses mantingudes des del primer moment que es van constatar els danys del temporal Glòria sobre el nostre municipi, i a l’espera que la climatologia millorara i els serveis tècnics pogueren actuar sobre la zona afectada retirant la major part d’elements de gran grandària i així com realitzar una anàlisi de la situació del terreny, la regidora de Medi Ambient, Mª Josep Llorens, el regidor d’Obres i Serveis, Miquel Doménech i el regidor de Platges i Turisme, Kino Calafat, el passat dimecres 29, es reuniren per a organitzar una jornada de voluntariat al costat dels col·lectius que treballen per la cura i la millora del medi ambient del nostre municipi, l’Agenda Local 21 i l’Associació de Medi Ambient d’Oliva.

La jornada es durà a terme dissabte que ve dia 1 de febrer i l’hora deixida serà als 09.00 hores, des de la platja de Pau Pi.

És important portar guants i calçat apropiat, a poder ser botes, per la possible presència d’elements que puguen suposar un perill com a lates, claus o altres objectes punxants.

El supermercat LIDL proporcionarà les bosses de recollida selectiva de residus.

Volem remarcar que per a l’Ajuntament és prioritària la seguretat de les persones voluntàries participants pel que comptarem amb la col·laboració de Creu Roja i preguem precaució.

Agraïm la col·laboració de tots aquells que participen, així com la de les persones que han mostrat el seu interés i han col·laborat fins ara.