Salta al contingut

Premsa

Informació sobre el termini per sol·licitar ajudes públiques pels efectes del temporal ‘Glòria’

L’Ajuntament d’Oliva informa que, segons la informació rebuda per part de la Subdelegació del Govern en València, l’Estat encara no ha aprovat la declaració de zones greument afectades pel temporal Glòria, per tant, encara no s’ha obert el termini per sol·licitar les ajudes públiques a particulars que puguen habilitar-se a l’efecte.

En el Ple de l’Ajuntament d’Oliva, en sessió ordinària que va tindre lloc el 30 de gener, va aprovar per unanimitat sol·licitar a l’Estat la declaració d’Oliva com a municipi greument afectat pel temporal.

En cas que es produïsca la dita declaració, s’obrirà un termini i s’establiran els requisits perquè els particulars sol·liciten ajudes pels danys provocats pel temporal.

L’Ajuntament d’Oliva té previst posar a disposició dels ciutadans que ho requerisquen un servei d’assessorament amb la finalitat de facilitar la tramitació de les sol·licituds. Mentrestant, es recorda que des del dia 22 de gener l’ajuntament ha habilitat un número de telèfon d’atenció directa (647 83 75 63).