Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva continua endavant amb el seu procés d’implantació de l’administració electrònica

El regidor de Modernització de l’Administració Local, Josep Escrivà, acompanyat de tècnics municipals, es va reunir la passada setmana a València amb la diputada provincial de Modernització, Mentxu Balaguer, per tal de conéixer les línies de subvenció i ajudes a les quals pot optar l’Ajuntament d’Oliva en aquesta matèria.

Pel nombre d’habitants, es va informar que Oliva pot adherir-se a una subvenció destinada a material informàtic i d’altra també al programa d’implantació Smart Cities que s’està duent a terme en municipis de la província de València.

En aquesta mateixa línia de treball duta a terme en els darrers mesos per part del Departament de Modernització d’Oliva, el mateix regidor, Josep Escrivà, i el cap del departament d’Informàtica van visitar recentment l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna per a conéixer in situ el procés d’implantació de la modernització local i també el procés de formació dels seus treballadors municipals.

‘Agrair a la diputada provincial, i també als tècnics de la Diputació de València, el seu assessorament i l’atenció rebuda. Així mateix, també a l’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Sergi González, i al regidor de Modernització, per mostrar-nos la seua pròpia experiència d’implantació del procés de modernització de l’administració local.’ Assenyalava el regidor Josep Escrivà.