Salta al contingut

Premsa

ACCO celebra el dia del pare i sorteja 100€-ACCOs entre els seus clients

L’associació de comerciants d’Oliva (ACCO) i la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva llancen una nova campanya per a potenciar les vendes en el comerç local amb motiu de la celebració del “Dia del Pare”.

Per cada compra, realitzada en els comerços associats a ACCO, el client emplenarà en el mateix comerç una papereta per al sorteig de 2 premis de 50 €ur-ACCOs, amb els quals l’associació premiarà als seus clients.

La regidora, Yolanda Balaguer, ha indicat que “en aquest dia tan especial, els comerços locals s’engalanen perquè tots els ciutadans troben el detall especial per als seus sers estimats, fes una passejada pel poble, observa els aparadors, i el trobaràs.”

Rosa Llopis, presidenta d’ACCO ens comenta: “En el comerç d’Oliva juguem amb avantatge, perquè coneixem als nostres clients i clientes, i per tant podem ser més sensibles a l’hora d’aconsellar un regal per a una persona volguda, i encertar a la perfecció. En els nostres comerços es poden trobar tot tipus de regals originals i personalitzats, no cal anar-se’n més lluny. Comprar local, ens beneficia a tots.”

A través de les xarxes socials, l’associació publicarà durant tota la setmana idees per a regalar el dia del pare.

La campanya acabarà el dia 19 de març, i el dia 20 es realitzarà el sorteig dels dos premis. Els guanyadors es comunicaran a través de la pàgina de Facebook de l’Associació de Comerciants d’Oliva.