Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva amplia les mesures de prevenció enfront del Covid-19

Aquest matí s’ha a reunit a l’Ajuntament d’Oliva la comissió permanent del CECOPAL presidida per l’alcalde, David González, i amb l’assistència del regidor de Salut Pública, Miguel Monzonís, en la qual s’ha decidit ampliar les mesures de prevenció que s’adoptaran enfront del Covid-19 a Oliva.

A banda de les mesures adoptades ahir (tancament dels centres de jubilats, suspensió d’activitats dirigides a gent gran, suspensió d’activitats socioculturals, suspensió de classes escolars a partir del 16 de març i suspensió de Falles 2020) hui s’han adoptat les següents:

– S’ha decretat la suspensió indefinida de les activitats esportives i multi esports a la ciutat. A més, es tancaran totes les instal·lacions esportives municipals (piscina climatitzada, pavelló, pistes a l’aire lliure, gimnàs, trinquet i Camp del Morer). Amb aquesta mesura també s’anul·la l’ús dels locals esportius per part de les federacions, associacions i entitats. L’Ajuntament d’Oliva tampoc autoritzarà cap activitat esportiva extraordinària que es desenvolupe a la via pública.

– Precintar tots els parcs infantils de la ciutat per tal d’evitar l’acumulació de gent en eixes zones fins a nou avís.

– Tancament al públic dels serveis de Biblioteques Municipals, Museus i Oficina de Turisme fins a nou avís.

– Paralització de la cessió d’espais municipals per a la realització d’actes fins a nou avís (Centre Polivalent, CPC El Pinet i Casa de la Festa).

– Tancament del servei de cinema al Teatre Olímpia fins a nou avís.

– Se suspén, fins a nou avís, el servei de la PAC (Pagament Únic) que ofereix l’ajuntament.

– Suspés el Mercat dels Divendres a partir del próxim 20 d emarç fins a nou avís.

– Cancel·lada l’atenció al públic durant 15 dies a excepció del retén de la Policia Local, Oficina d’Atenció Ciutadana i Serveis Socials. Tot i això, es recomana que les consultes en aquestes tres dependències municipals es realitzen en la mesura d’allò possible de forma telefònica o telemàtica. Els telèfons directes són: Policia Local (092); Serveis Socials (96 2850213) i Oficina Atenció Ciutadana (96 285 0250).

– Les oficines de l’Agència de Recaptació Tributària Local prega als seus usuaris que realitzen les seues gestions de forma telemàtica en lloc d’acudir de forma presencial.

– S’anul·len totes les activitats socials programades.

– Es tanca el Cementeri Municipal. Tan sols s’obrirà per als soterraments.

D’altra banda, s’ha acordat fer arribar a la població la informació que es genere sobre les diverses mesures preventives per tal d’evitar possibles contagis del Covid-19.

Aquestes mesures preventives s’han pres després de revisar les activitats relacionades amb els grups poblacionals de major risc i les que comporten moviment de persones i/o grans concentracions de gent en espais tancats.

Des de l’Ajuntament d’Oliva es demana tranquil·litat a la població. Anirem actualitzant la informació permanentment. Demanem que només se seguisquen les recomanacions pels canals institucionals.