Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva llança el web InfoCoronavirusOliva que recull informació oficial sobre el coronavirus

El nou lloc web especialitzat en CoVid19 inclou total la informació de les mesures preses en l’àmbit municipal com també informació d’organismes supramunicipals com són la GVA i els ministeris o la direcció general de tràfic, entre altres.

L’Ajuntament d’Oliva ha llançat aquest divendres la nova pàgina web amb informació del coronavirus per a recollir tota la informació que ha anat llançant-se des que va començar la crisi sanitària del Coronavirus.
En les últimes setmanes s’han pres moltes mesures referents a la crisi del CoVid-19 i s’ha generat molta informació des de les diverses institucions per tal de fer arribar aquestes mesures d’urgència a la ciutadania.

El web ha estat impulsat pel departament de Comunicació i Informació a la ciutadania i s’ha creat amb l’objectiu d’ordenar i fer comprensible tanta informació d’interés. D’aquesta manera centralitzar la informació oficial i posar-la a l’abast de la ciutadania per tal que els veïns d’Oliva tinguen un lloc formatiu de referència on puguen trobar la informació contrastada.

En aquest lloc, es poden consultar les mesures preses per l’ajuntament en totes les àrees i telèfons. També hi ha enllaços a les pàgines especialitzades que han desenvolupat des de Conselleria de Sanitat i el Ministeri de Sanitat. A banda, també es poden trobar consells i directrius per als ciutadans, especialment per als que pugueu presentar símptomes o haver estat confirmats com a positius.

Així, poden trobar models de certificat per a fer desplaçaments per motius laborals o a explotacions agrícoles, informació sobre bonificacions i ajudes, o informació sobre restriccions o procediments de contractació o reducció de jornada. Es destina a la ciutadania en general, però també als treballadors i empresaris que han de trobar solucions a esta nova situació. Un dels apartats més importants és el de les bones pràctiques d’higiene personal i domèstica i noves pautes de conducta per pal·liar la propagació del virus.

Al web especialitzat en la informació oficial sobre el Coronavirus s’accedeix a través de la portada del web municipal d’Oliva www.oliva.es només cal prémer el botó «InfoCoronavirusOliva».