Salta al contingut

Premsa

Oliva reobri el Mercat dels divendres per a productes alimentaris i de primera necessitat

El Departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ultima les preparacions per a la reobertura del mercat a l’aire lliure dels divendres aquest 8 de maig.

La regidora Yolanda Balaguer ha assegurat que es garantirà la seguretat i la higiene, tant dels comerciants com dels clients, complit amb allò que marca la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. “L’espai estarà delimitat i es controlarà l’aforament per a garantir la distància de seguretat entre persones. Se subministrarà gel hidroalcohòlic als clients i equips de protecció, formats per mascaretes, pantalles i guants, als comerciants.”

Els tècnics del departament han treballat els darrers dies per a redistribuir les parades de venda, amb l’objectiu de complir les distàncies de seguretat. Així, la separació frontal entre els establiments serà de 6 m, mentre que la separació lateral serà de 2,5 m. La clientela no podrà tocar els productes i es mantindrà en tot moment a una distància mínima de 2 m de la parada de venda. Serà obligatori l’ús de gel hidroalcohòlic per a desinfectar-se les mans abans d’entrar, i es recomana acudir amb mascareta.

Amb l’ajuda de la Brigada d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva es desinfectarà la zona abans i després de la instal·lació del mercat. L’horari d’obertura al públic serà de 8.00 h a 13.00 h.