Salta al contingut

Premsa

Hisenda tornarà d’ofici les quotes del 3r trimestre de les Escoles Esportives i les mensualitats de l’EIM El Caragol corresponents al període no gaudit

Des del Departament d’Hisenda de l’Ajuntament d’Oliva s’informa que es procedirà, al llarg de les pròximes setmanes, a la devolució dels ingressos de les escoles esportives corresponents al tercer trimestre i de l’escoleta infantil El Caragol corresponents al període no gaudit a causa de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma.

Aquesta mesura entra dins de les mesures econòmiques que es van aprovar els darrers mesos. Aquestes devolucions es produiran, amb caràcter general, i d’ofici sense requerir la presentació de cap instància.

Recordar que, des del mateix departament es procedirà a descomptar dels rebuts la taxa d’ocupació de domini públic amb taules i cadires, l’ocupació per a la venda no sedentària i la part proporcional de la taxa del fem per a les activitats afectades per l’estat d’alarma.

«Aquestes mesures pretenen reduir la càrrega fiscal a les nostres activitats comercials i d’hostaleria local i així, com fer la devolució dels serveis no prestats», comunicava la vicealcaldessa i delegada d’Hisenda, Ana Morell.