Salta al contingut

Premsa

Oliva repartirà 1000 fullets amb informació esportiva per a les persones usuàries dels Serveis Esportius Municipals

Durant el confinament, la Regidoria d’Esports ha llançat el programa Activa’t amb exercicis en línia per a la gent gran

Durant els pròxims dies, es repartirà 1.000 fullets informatius per tal que la gent gran continue practicant esport a casa i a l’aire lliure

 

L’Ajuntament d’Oliva i la Regidoria d’Esports repartirà durant els pròxims dies un fullet, amb activitats esportives, en les cases de totes les persones usuàries dels Serveis Esportius Municipals, amb l’objectiu de continuar potenciant l’esport en la gent gran.

Així, les persones disposaran d’un catàleg en paper que reuneix 8 sessions d’activitats físiques esportives elaborades pel personal monitor, personal tècnic i entitats col·laboradores dels Serveis Esportius Municipals. A més, la gent gran disposarà de recomanacions alimentàries i dos jocs per a practicar a casa o a l’aire lliure.

Aquest fullet és un complement al programa Activa’t que es llançà a través de xarxes socials durant el confinament, i que animava a tota la família a practicar a casa.
Des de la primera setmana, la ciutadania tenia al seu abast activitats esportives adaptades per a la gent gran i elaborades per personal professional qualificat.

A més, el personal tècnic, el personal monitor i el personal col·laborador, durant tot el confinament han mantingut contacte directe amb la gent gran per tal d’animar-la a continuar practicant esport des de casa. Aquest contacte es realitzava a través de trucades telefòniques o videotrucades i s’ha aconseguit que la gent gran continuara amb les seues rutines esportives i s’han evitat lesions greus.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que des de Serveis Esportius Municipals s’ha realitzat un gran treball per tal de continuar amb les activitats esportives però sempre adaptant-se a les normes de seguretat i sanitàries. A més, ha agraït la gran llavor realitzada pel personal, monitor i tècnic, que s’han adaptat a la nova realitat i han aconseguit emparar a la gent gran.

Per altra banda, Yolanda Navarro ha avançat que el fullet que es repartirà durant els pròxims dies serà el primer d’una sèrie d’accions informatives que la Regidoria d’Esport està elaborant.

Durant els pròxims mesos es prepararà nous fullets amb les notícies esportives més importants, els èxits de les persones esportistes d’Oliva des de la categoria base fins a l’elit i informació rellevant de l’esport a la ciutat d’Oliva.

Pots consultar en full en format digital al següent enllaç: https://bit.ly/2zoxZxM