Salta al contingut

Premsa

Oliva reobri els parcs infantils i parc de cal·listènia hui dilluns, 15 de juny

El Departament de Parcs i Jardins de l’Ajuntament d’Oliva ha confirmat que hui dilluns, 15 de juny, es reobrin a Oliva tots els parcs infantils municipals i el parc de cal·listènia. El regidor delegat, Miguel Monzonís, ha demanat prudència a la població a l’hora d’utilitzar aquests espais, mantindre la distància social i seguir les mesures de seguretat que es marquen. Cal recordar que aquests parcs infantils porten tancats des del passat 15 de març quan es va decretar l’estat d’alarma.

Des del mateix departament s’ha confirmat que, amb la finalitat d’oferir a la ciutadania un ús el més segur i higiènic possible dels parcs d’Oliva, els treballadors de la Brigada d’Obres i Serveis municipal realitzaran al llarg del dia de hui, en els parcs, les tasques de desinfecció amb una solució a base de lleixiu (seguint el protocol del ministeri i de la conselleria).

L’ajuntament prega un ús prudent dels espais públics, i que se seguisquen totes les recomanacions higièniques i sanitàries. Es recomana als usuaris el llavat de mans abans i després d’anar al parc, o portar una solució hidroalcohòlica; ús de màscara; mantindre la distància recomanada i evitar el contacte físic amb la resta de xiquetes i xiquets.