Salta al contingut

Premsa

Oliva reparteix 1000 fullets amb informació esportiva per als usuaris dels Serveis Esportius Municipals

• Durant el confinament, la Regidoria d’Esports ha llançat el programa Activa’t amb exercicis en línia per a la gent gran

• Des de hui, es repartiran 1000 fullets informatius per tal que la gent gran continue practicant esport a casa i a l’aire lliure

L’Ajuntament d’Oliva i la Regidoria d’Esports ha començat a repartir, en les cases de tots els usuaris dels Serveis Esportius Municipal, un fullet amb activitats esportives amb l’objectiu de continuar potenciant l’esport en la gent gran.
A més, aquest fullet també es podrà aconseguir en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal.

Les persones usuàries disposaran d’un catàleg, en paper, que reuneix 8 sessions d’activitats físiques esportives elaborades pels monitors, tècnics i entitats col·laboradores dels Serveis Esportius Municipals. A més, la gent gran disposarà de recomanacions alimentàries i dos jocs per practicar a casa o a l’aire lliure.

Aquest fullet és un complement al programa Activa’t que es llançà a través de xarxes socials durant el confinament, i que animava a tota la família a practicar a casa.
Des de la primera setmana, la ciutadania tenia al seu abast activitats esportives adaptades per a la gent gran i elaborades per professionals qualificats.

A més, els tècnics, monitors i col·laboradors durant tot el confinament han mantingut contacte directe amb la gent gran per tal d’animar-los a continuar practicant esport des de casa. Aquest contacte es realitzava a través de cridades telefòniques o videotrucades, i s’ha aconseguit que la gent gran continuarà amb les seues rutines esportives i s’ha evitat lesions greus.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que des de Serveis Esportius Municipals s’ha realitzat un gran treball per tal de continuar amb les activitats esportives però sempre adaptant-se a les normes de seguretat i sanitàries. A més, ha agraït la gran tasca realitzada pels monitors i tècnics que s’han adaptat a la nova realitat i han aconseguit emparar a la gent gran.

Per altra banda, Yolanda Navarro ha avançat que el fullet que s’està repartint a les cases serà el primer d’una sèrie d’accions informatives que la Regidoria d’Esport està elaborant.

Durant els pròxims mesos es prepararà nous fullets amb les notícies esportives més importants, els èxits dels esportistes d’Oliva des de la categoria base fins a l’elit i informació rellevant de l’esport a la ciutat d’Oliva.