Salta al contingut

Premsa

El Mercat de la platja d’Oliva torna aquest diumenge

El Mercat tradicional de l’estiu estarà tots els diumenges fins el 30 d’agost de 18.30 h a 22.00 h.

El departament de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva ha confirmat que el Mercadet de la Mitja Galta a la platja s’instal·larà, per primera vegada aquest estiu, el pròxim diumenge 5 de juliol.

«Des de la regidoria de Comerç no volíem prescindir del mercat de la platja perquè pensem que és un element dinamitzador de la zona i hem fet l’esforç de portar-lo endavant amb totes les mesures necessàries.» ha assegurat la regidora Yolanda Balaguer.

Per tal de condicionar tot l’espai de forma prèvia amb les mesures sanitàries obligatòries la zona del passeig de la Mitja Galta quedarà tancada al públic a partir de les 17 hores per al muntatge de les tanques per part de la Brigada Municipal, mentre que, el desmuntatge es realitzarà per part dels efectius de Protecció Civil a partir de les 22.30 hores.

El recinte, que ocupa 1.300 metres quadrats, estarà dividit en tres blocs tancats per a delimitar l’aforament del 75%. El mercadet comptarà amb tres accessos, un d’entrada i d’eixida per a cada bloc, respectant les vies d’evacuació per als serveis de vigilància de la platja.

Enguany, el mercat disposa de 28 parades separades lateralment entre si a 1.5 m de distància, amb un corredor central de 5 m d’amplària, dividit en dos sentits per a una circulació més fluida i evitar les aglomeracions. Els usuaris tindran al seu abast una gran varietat de parades: artesania equatoriana, bijuteria artesanal, complements de moda, joguets, llibres, ceràmica i cistelleria.

La Policia Local supervisarà tot el recinte i els accessos, amb reforç de 3 agents de Protecció Civil que estaran a cada accés per controlar l’aforament i fer complir les mesures higièniques i sanitàries. Tots els accessos disposaran de gel hidroalcohòlic i hi haurà un control de l’ús de mascareta tant per als venedors com per als clients.