Salta al contingut

Premsa

Les associacions de veïnes i veïns d’Oliva trien les pel·lícules que es projectaran en el Cinema als Barris d’aquest estiu

Durant les pròximes setmanes, els veïns de Sant Francesc, de Sant Roc, del Pinet, del Raval, del sector 15 i de la platja podran gaudir d’una cartellera amb pel·lícules per a tots els públics que s’emetran a l’aire lliure, a partir de les 22.00 h

Representants de les associacions de veïnes i veïns de la localitat s’han reunit amb el regidor de Cultura, Julio Llorca, i de Participació Ciutadana, Josep Escrivà, per tal de seleccionar les pel·lícules que es projectaran enguany dins del cicle ‘Cinema als Barris’ que enguany compleix la 4a edició.

Aquest cicle és una iniciativa que pretén descentralitzar les activitats culturals durant l’estiu, a través de sessions nocturnes de cinema familiar en diferents barriades de la ciutat. El cicle ‘Cinema als barris’ tindrà lloc a l’aire lliure, a partir de les 22.00 h, en sis espais de referència per al veïnat de cada zona des del 29 de juliol al 9 de setembre.

Des del departament de Cultura s’ha agraït la complicitat de totes sis associacions per omplir els barris d’entreteniment, i confia que la seua implicació garantirà l’èxit del cicle i la seua continuïtat. Les associacions que participen enguany al cicle són: Veïns Barri Sant Francesc, Veïns Raval-Gerreria, Veïns del Raval, Veïns El Pinet, Veïns Sector 15 i Associació Veïns de la platja d’Oliva.

Enguany hi han dos novetats en el cicle. La primera és que se projectarà una pel·lícula en la plaça d’Europa per als veïns i veïnes de les platges per a suplir la que organitzava el Patronat de Turisme que enguany no es farà. La segona novetat és la projecció d’una pel·lícula consensuada per totes les associacions en el Passeig Jaume I.

El cicle projectarà pel·lícules com ‘Dora y la Ciudad Perdida’, ‘Aquaman’, ‘Como entrenar a tu dragón 3’ o ‘A dos metros de ti’.