Salta al contingut

Premsa

Oliva rebrà material informàtic per part de l’Àrea de Modernització de la Diputació de València

L’Ajuntament d’Oliva rebrà, de part de la diputació, material informàtic per valor de 3.000 €, a fons perdut, que es destinen a 4 ordinadors portàtils, 9 càmeres web per a realitzar videoconferències, 4 lectors de targetes per a acreditar als usuaris i 2 escàners de taula per a digitalitzar documents.

El material oferit per la Diputació complementarà al material informàtic que ja ha adquirit l’Ajuntament d’Oliva per a modernitzar el treball administratiu i tècnic i habilitar la forma de treball remot perquè l’administració continue amb les seues tasques, malgrat les circumstàncies de crisi sanitària.

L’Ajuntament d’Oliva, representat per Josep Escrivà i dos tècnics municipals, es va reunir amb el Departament de Modernització de la Diputació de València per a rebre ajuda i assessorament en matèria de planificació de l’Administració Electrònica i Smart City. Reunió que des de la Regidoria de Modernització s’ha valorat com a molt productiva. «Malgrat que la crisi de la COVID-19 ha interferit en els plans inicials, conéixer de primera mà la visió política de la diputació en matèria tecnològica et prepara per a tindre un fons de projectes enllestit i en consonància amb les polítiques de l’entitat provincial», apunta Josep Escrivà.

En aquest sentit, el regidor de Modernització de l’Ajuntament d’Oliva, Josep Escrivà, agraeix el donatiu a la diputada Mentxu Balaguer, responsable de l’Àrea de Modernització de la Diputació, la inversió de més d’un milió d’euros per a trencar l’escletxa digital i afavorir l’administració electrònica local. El repartiment de les ajudes s’ha fet d’acord al nombre d’habitants i necessitats generals dels municipis, per trencar amb l’escletxa digital.