Salta al contingut

Premsa

Continuen els treballs de substitució de lluminàries a Oliva

Els tècnics electricistes de la Brigada d’Obres i Serveis continuen amb els treballs d’instal·lació de les noves lluminàries, adquirides gràcies a una subvenció de la Diputació Provincial de València.

A més, aprofitant l’estiu, els quadres elèctrics dels centres escolars s’han revisat i s’han posat a punt per a l’inici del nou curs.

L’Ajuntament d’Oliva va adquirir el passat mes de maig 384 lluminàries exteriors LED i 56 suports per valor de 165.000 €, subvencionades per la Diputació de València. Actualment, els electricistes de la brigada d’Obres i Serveis segueixen procedint a la substitució de les lluminàries més antigues per aquestes noves, que són de baix consum, i milloren l’eficiència energètica del sistema d’enllumenat públic de la ciutat.

Les noves lluminàries tenen una vida útil de més de 100.000 h, i redueixen a la meitat el consum energètic. Van ser instal·lades ja durant el confinament en els barris del Pinet i de Sant Francesc, els parcs de la Rajada i Tirant lo Blanc i els carrers del Governador, del Plebà, Major, de la Constitució i la plaça de Joan Baptista Escrivà. Des d’aleshores s’han substituït també al Sector 5 i la platja, Monges Clarisses i Roís de Corella. La pròxima actuació prevista és al carrer Loygorri.

Alhora que es substitueixen les lluminàries, s’està aprofitant per a dur a terme tasques de manteniment i xicotetes reparacions, així com per a netejar i pintar els fanals que ho requereixen.