Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva aprovarà en el ple ordinari de setembre una modificació de crèdits per valor de 375.000 euros

Des de l’Àrea d’Hisenda de l’Ajuntament d’Oliva s’ha iniciat una primera fase de modificacions de crèdits, que contempla destinar 375.000 € del superàvit municipal en despeses i inversions relacionades en la lluita de la covid-19.

Aquesta modificació compta amb el suport de la Comissió d’Hisenda, i la nova modificació de crèdits s’aprovarà aquest dijous al plenari municipal.

La regidora d’Hisenda i vicealcaldessa, Ana Morell, recorda que “aquesta és una primera bateria de mesures; estem a l’espera del nou decret del govern central que puga agilitzar aquests tràmits i ens permeta emprar els diners del romanent de la ciutat per a la millora de la mateixa”.

Aquesta modificació contempla entre altres la contractació de serveis de desinfecció d’edificis públics, escoles, etc. l’adquisició de material sanitari i de desinfecció, el reforç de neteja de centres educatius, així com la contractació de serveis funeraris.

També s’ha previst la inversió en mitjans per a la seguretat ciutadana i de control, així es contempla la compra d’un tot-terreny 4×4 per a la Policia Local i l’adquisició del dron de vigilància d’aforaments.

D’altra banda es pretén l’adquisició de màquines per a millorar l’atenció ciutadana i de material informàtic i de telecomunicacions. També la contractació de serveis de formació per a la ciutadania (seu electrònica).

També, com a inversions en la ciutat, es pretén la renovació de la caldera del poliesportiu i l’increment en despesa per al manteniment de parcs i jardins i per al foment de l’agricultura.

La regidora d’Hisenda recorda que “Aquesta se sumaria a una altra modificació de crèdits, de 300.000 €, d’ajudes d’urgència destinades a Serveis Socials i una altra de 123.000 € per a la compra de vehicles híbrids per als cossos de seguretat. A més a més, l’any passat es va emprar per primera vegada el superàvit per a destinar-lo a inversions i millores de la nostra ciutat: millora de polígons, elements de seguretat dels parcs, jocs infantils, climatització del poliesportiu, entre d’altres”.