Salta al contingut

Premsa

Òscar Tramoyeres farà riure a Oliva el pròxim 11 d’octubre

La Regidoria de Festes ha organitzat el monòleg d’Òscar Tramoyeres per al pròxim 11 d’octubre, a les 19.00 h, al Centre Polivalent

L’esdeveniment cultural comptarà amb els protocols de seguretat marcats per les autoritats sanitàries

 

El pròxim diumenge, 11 d’octubre, a les 19 h, el Centre Polivalent albergarà el monòleg del gran humorista Òscar Tramoyeres. L’entrada és gratuïta però l’aforament és reduït, per la pandèmia de la covid-19.

Les persones interessades hauran d’omplir el formulari des del següent enllaç https://bit.ly/30peejZ i després l’han d’enviar per correu electrònic a festes@oliva.es per a reservar la seua entrada. La data límit de reserva per internet, enviant el document serà fins al dijous 8 d’octubre a les 12.00 h.

Mitja hora abans de l’espectacle, si queden seients buits, per què no s’han reservat prèviament, seran assignats per ordre d’arribada a les persones que vinguen directament a l’espectacle fins a completar l’aforament previst.

La regidora de Festes, Yolanda Navarro ha assegurat que el monòleg es tracta d’una iniciativa per a ajudar el sector dels espectacles, que tant ha estat patint, i continua patint, les conseqüències de la pandèmia.
“L’esdeveniment cultural comptarà amb totes les mesures de seguretat i protocols marcats per les autoritats sanitàries que garanteixen el contagi zero de la covid-19” ha assegurat Navarro.

Mesures de seguretat

Des de la Regidoria de Festes s’ha obert un formulari d’inscripció per a conéixer les dades importants dels assistents, com ara nom i cognoms, telèfon de contacte i nombre d’acompanyants; la base de dades servirà per a controlar l’aformanet i alhora mantindre informades a les persones assistents en cas que hi haja algun possible contagi.

En el supòsit d’una reserva de diverses persones, hauran d’arribar totes al lloc on se’ls prendrà la temperatura a l’entrada, i se seguiran els protocols previstos per l’organització, en aquest cas l’ajuntament.

Els assistents han d’utilitzar, obligatòriament, la mascareta i mantindre la distància de seguretat amb la resta de públic.

A l’entrada hi haurà l’obligació de desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

L’Ajuntament es reserva el dret a cancel·lació o ajornament. Es prega màxima puntualitat, ja que una vegada començat l’acte, i passats 10 minuts, no es podrà accedir al recinte.