Salta al contingut

Premsa

Oliva promou l’esport amb la campanya ‘Si tu no et rendeixes, l’esport tampoc’

Es tracta d’una estratègia realitzada per la Comunitat de l’Esport, que la Regidoria d’Esports ha ampliat amb diferents reptes

L’objectiu de la campanya és promoure l’activitat física des de la base fins als adults, dins d’un entorn saludable


La Regidoria d’Esport d’Oliva s’ha unit a la promoció impulsada per la Comunitat de l’Esport de la Comunitat Valenciana, que es compon per una sèrie d’imatges que s’aniran projectant a les xarxes socials i canals oficials de l’Ajuntament d’Oliva. Totes aquestes infografies han estat adaptades amb les imatges dels Clubs Esportius d’Oliva i amb la història de tots ells.

Es tracta d’un gran treball de recopilació de fotos i informació, que servirà per a continuar potenciant el valor de l’esport a Oliva i els grans clubs que té la ciutat.

La regidora d’Esports ha agraït l’esforç que s’està realitzant des dels Serveis Municipals i els clubs per tal de recopilar tota la informació, que tindrà un gran valor documental, tant a curt com a llarg termini.

A més, des de la Regidoria d’Esport s’ha llançat una campanya de vídeos de les instal·lacions esportives més destacades d’Oliva, amb la intenció d’animar i potenciar els esportistes locals a continuar practicant el seu ‘hobby’.

La regidora d’Esports, Yolanda Navarro, ha assegurat que durant l’estat d’alarma quedà patent els beneficis físics i mentals que aporta la pràctica de l’esport. Per això, ha afirmat que «des de les institucions hem d’animar a les veïnes i veïns a seguir amb hàbits saludables que milloraran la seua qualitat de vida.»