Salta al contingut

Premsa

El projecte de Pressupostos Generals de l’Estat de 2021 destina 16 milions d’euros per a les obres de la Connexió Sud d’Oliva

El govern de l’Estat va presentar ahir en el Congrés el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat per a l’any 2021. Tal com estava previst, inclouen una partida de 16 milions d’euros per fer front a la major part de les obres de la “Connexió Sud d’Oliva. Fase 1 de la Variant de la Safor”, que es van iniciar en abril de 2020, i que està previst finalitzen al llarg de l’any 2022.

L’alcalde, David González, va visitar ahir les obres, acompanyat pels tècnics responsables i la direcció facultativa del projecte. Després de la fase inicial de desbrossament dels terrenys i la desviació d’instal·lacions i camins, actualment les obres ja es troben en la fase de cimentacions i avancen segons el calendari previst.

Al llarg de la visita a les obres, l’Ajuntament va proposar a la Direcció de les Obres alternatives per tal de garantir la mobilitat ciclopeatonal entre el polígon industrial Brosquil i la part sud del terme municipal, ja que queda interrompuda pels vials de la connexió.