Salta al contingut

Premsa

L’Ajuntament d’Oliva subvenciona xecs al consum amb un 33% de descompte

L’Ajuntament d’Oliva, per mitjà de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum, encapçalada per Yolanda Balaguer, i amb col·laboració en l’Associació de Comerciants d’Oliva ACCO, llança la campanya de reactivació del comerç local “xecs Compteambtu” que s’inclou dins de la campanya “Jo compre a Oliva” per a pal·liar els efectes provocats per la covid-19.

Aquesta campanya té com a objectiu incentivar el consum en el comerç local a través dels bons de consum “xecs compteambtu”, per a realitzar compres en els diferents establiments de la ciutat que s’adherisquen a la campanya. Podràn adherir-se, fins el 9 de novembre, aquells establiments de venta al detall que no podien obrir durant l’estat d’alarma de març. Trobaran tota la informació en www.jocompreaoliva.es

Aquest programa resulta de gran interés per a la reactivació econòmica i comercial en aquests moments, ja que és una activitat de dinamització que repercuteix directament en l’increment de les vendes i augmenta l’atracció dels clients cap als establiments comercials“ assegur la regidora de Comerç, Mercats i Consum, Yolanda Balaguer.

Per a la realització de la campanya es distribuiran els “xecs compteambtu” per un valor de 100.200 € dels quals l’Ajuntament aporta 33.340 € per donar suport als comerços d’Oliva que s’adherisquen a la campanya mitjançant la plataforma “jocompreaoliva”.

La campanya consistirà en posar en circulació 3.334 “xecs compteambtu” en valor de 30 € cadascun, que es podran gastar en qualsevol dels comerços adherits a la campanya del 9 de novembre fins el 9 de desembre. L’avantatge per als consumidors és que tindran un valor afegit del 33%, ja que per cada 20 € que abonen per adquirir el xec, tindran un poder adquisitiu de 30 € que podran realitzar amb el «xec comptemambtu» en qualsevol comerç.

La declaració de l’Estat d’Alarma va provocar una disminució dels ingressos de les empreses comercials i un impacte negatiu en el conjunt de l’activitat econòmica, per això, des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum ens veiem en l’obligació de prendre mesures que ajuden a reactivar el consum en el municipi i minimitzar així els efectes provocats per la covid-19 en l’economia local” assenyala la regidora.