Salta al contingut

Premsa

Les biblioteques d’Oliva obtenen més de 14.000 € per a l’adquisició de material bibliogràfic

Es tracta de la major quantia obtinguda de tots els municipis de la Safor que han rebut aquesta subvenció

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, amb la resolució de 22 d’octubre de 2020, publicada el passat dijous, adjudicava les subvencions per a l’adquisició de material bibliogràfic per a les biblioteques i per a les agències de lectura públiques de les entitats locals de la Comunitat Valenciana [2020/8792], i en concret atorga a les biblioteques d’Oliva la quantitat de 14.520,01 €.

Enguany s’ha concedit el 100% de l’ajuda demanada, i és la biblioteca que més diners ha obtingut de tota la Safor, i que per població supera a moltes biblioteques de grans ciutats de tot el País.

Aquesta subvenció s’ha demanat, i s’ha obtingut, any rere any, sent la quantitat de l’any passat de 5513,87 €, per la qual cosa, enguany s’ha superat el doble de la quantia atorgada el 2019.

Una de les raons de l’increment ha estat que la justificació anava d’abril de 2019 a juny de 2020, mentre que l’any anterior eren menys mesos per a justificar.

Amb l’ajuda es podran adquirir llibres (en format tradicional i electrònic), materials especials propis de la col·lecció bibliogràfica, com ara documents audiovisuals, documents sonors, recursos electrònics, material gràfic i material cartogràfic, revistes, obres de referència, material bibliogràfic per a la realització de clubs de lectura i desenvolupament de serveis d’extensió bibliotecària.

Amb l’adquisició per part de les biblioteques, aquestes estrenes es posen a l’abast de totes les persones per poder fer ús d’elles, donant un servei públic de qualitat per a la ciutadania.