Salta al contingut

Premsa

Oliva rep 14.501 euros en subvencions per a activitats culturals

El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, ha anunciat la concessió d’una sèrie de subvencions per al finançament de diferents esdeveniments culturals de la nostra ciutat.

Les ajudes arriben des de la Diputació Provincial de València i des de la Generalitat de Catalunya, i les dues ascendeixen a 14.501 .

La subvenció amb major quantitat, 7.501,5 euros, ha estat concedida per la Diputació de València, a través de la Comissió de Valoració del SARC, per a la promoció i realització d’activitats culturals en l’any 2020, dins del marc de subvencions a ajuntaments de la província de València de fins a 100.000 habitants.

Amb aquesta subvenció s’han pogut pagar part de les sis actuacions del Vé Cicle Rebombori de teatre infantil, que va començar en el mes de març, de manera presencial, i que va finalitzar el passat 15 de novembre, televisat per Televisió Comarcal.

La segona de les subvencions ha estat concedida per a la XVI edició del Festival de Poesia d’Oliva, Poefesta. Aquesta ha estat l’activitat subvencionada per part del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La concessió s’eleva a 7.000 euros per a la promoció i difusió de la literatura en valencià, sent dels pocs pobles de fora de Catalunya que reben subvenció, i és també una ajuda que s’està rebent any rere any.

El regidor delegat de l’àrea ha valorat molt positivament les subvencions rebudes, que “ajudaran a seguir consolidant dos dels esdeveniments culturals més important de la programació anual, i que enguany, per les circumstàncies de la pandèmia, s’han hagut de posposar, però que afortunadament s’han pogut realitzar, tot adaptant-los a les normes sanitàries.”