Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza la I Trobada Solidària per a afavorir la tasca de les associacions i promoure la col·laboració de la ciutadania

La trobada, iniciativa de la Regidoria de Benestar Social, tindrà lloc els pròxims 12 i 13 de desembre al Centre Polivalent d’Oliva

Yolanda Balaguer, regidora de Benestar Social, ha afirmat «des del nostre departament volem apropar a la ciutadania, les associacions, i fundacions que voluntàriament lluiten per causes que ens afecten directament o indirectament a totes i a tots.»


El pròxim dissabte i diumenge, 12 i 13 de desembre, el Centre Polivalent d’Oliva albergarà la 1a edició de la Trobada Solidària, organitzada per la Regidoria de Benestar Social. L’objectiu d’aquest esdeveniment és donar visibilitat a les associacions i fundacions comarcals i locals, i també potenciar la recaptació econòmica per a causes benèfiques i socials.

Durant el cap de setmana, les associacions i fundacions presentaran els seus serveis i accions més representatius en unes ponències organitzades i dissenyades des de la Regidoria de Benestar Social. A més, oferiran els seus productes de marxandatge i els seus serveis en estands.

L’objectiu d’aquesta trobada no és altre que donar visibilitat als serveis que tant les associacions com el mateix Departament de Benestar Social presten a la ciutadania, i alhora donar-les a conéixer a tothom que puga tindre’n necessitat.

Les associacions i fundacions que participaran en la I Trobada Solidària a Oliva són: ASAEM, Cáritas, Fundació Espurna, Aefat, Col·lectiu Obertament, El Bastidor, Creu Roja, AECC i AFISA.

A més, el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament d’Oliva exposarà l’ampli ventall de serveis, regulats i cofinançats per la Conselleria de Polítiques Inclusives, que gestiona des dels centres socials de S. Vicent i de S. Francesc, amb atenció al públic.

La regidora de Benestar Social, Yolanda Balaguer, ha assegurat que des del departament no sols es gestionen recursos econòmics, a més, tenen el deure i la responsabilitat d’informar, orientar i assessorar totes les ciutadanes i ciutadans sobre els seus drets i com exercir-los, i dels recursos socials adequats per a resoldre les seues necessitats.

A més, Yolanda Balaguer ha afirmat: «Des del nostre departament hem volgut apropar les associacions i fundacions que voluntàriament lluiten per causes que ens afecten directament o indirectament.»