Salta al contingut

Premsa

Oliva organitza el primer Taller Floral d’Ornamentació Nadalenca gratuït

Les Regidories de Festes i de Comerç, amb la col·laboració de les floristeries d’Oliva, han organitzat un Taller Floral d’Ornamentació Nadalenca, al Centre Polivalent, els pròxims 14 i 15 de desembre

Els participants s’emportaran, de forma gratuïta, l’ornamentació a sa casa

Les Regidories de Festes i de Comerç, amb la col·laboració de les floristeries d’Oliva, han organitzat un Taller Floral d’Ornamentació Nadalenca, al Centre Polivalent, els pròxims 14 i 15 de desembre. L’esdeveniment serà gratuït per a les persones que hi participen, però hi haurà aforament limitat de 20 persones per cada sessió.

Les persones interessades a participar en els tallers s’hauran d’inscriure ací

(https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdD5wEkxhmF9ETEekke-DfwvEHd7mjInpKmxwCbBE8JRzA0XQ/viewform).

Les inscripcions es confirmaran segons ordre d’arribada. Les persones que hi participen aprendran a confeccionar decoració nadalenca amb flors i, quan concloga l’esdeveniment, cada persona s’emportarà, de forma gratuïta, l’ornamentació a sa casa.

L’Ajuntament d’Oliva, amb la col·laboració de les floristeries d’Oliva, proporcionarà els materials necessaris per a la confecció de la decoració floral, i el personal de les floristeries d’Oliva s’encarregaran d’impartir aquest taller.

El Taller Floral d’Ornamentació Nadalenca comptarà amb mesures de seguretat que garantisquen el contagi zero de la covid-19. El material que s’utilitzarà es proporcionarà de forma individual a cada participant, i serà obligatori l’ús de mascareta i mantindre la distància de seguretat.

La regidora de festes, Yolanda Navarro, hi ha agraït la implicació del sector floral d’Oliva en aquesta iniciativa i la seua col·laboració en tots els projectes i iniciatives de l’Ajuntament d’Oliva. A més, ha explicat que en aquest moment és important potenciar esdeveniments lúdics i culturals que mantinguen l’esperit nadalenc de la ciutat.

Per la seua banda, la regidora de Comerç, Yolanda Balaguer ha afirmat que: En aquesta època difícil, des de l’administració pública hem de promoure activitats socials i culturals que impliquen als sectors econòmics més afectats per la pandèmia de la covid-19. És el cas de les floristeries que han vist minvada la seua activitat econòmica i quan els vam proposar aquesta iniciativa, van accedir ràpidament.”