Salta al contingut

Premsa

Estadístiques campanya estival Creu Roja

El regidor de Creu Roja de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, ha realitzat un balanç molt positiu del que ha estat la campanya estival a les platges de la ciutat pel que fa al nombre d’atencions sanitàries portades a terme pels efectius de Creu Roja.

 

Al llarg de la campanya estival d’enguany s’han realitzat un total de 1.728 atencions a les platges d’Oliva. Del total, 869 (50,3%) s’han efectuat a les platges de Pau Pi i de l’Aigua Blanca, mentre que, 859 (49,7%) han estat realitzades a les zones de l’Aigua Morta i de Les Devesses.

 

Estes estadístiques han estat facilitades per l’Assemblea Local de Creu Roja Oliva i comprenen el període que va des de l’1 de juny fins al 10 de setembre de 2013, data en què va finalitzar el servei de salvament i socorrisme d’enguany.

 

«Estes dades reflectixen el bon servei que any rere any oferixen els membres de Creu Roja als usuaris de les nostres platges. Un servei de qualitat, del qual tots ens sentim molt satisfets i orgullosos. Enguany també ens sentim, si cap, un poc més satisfets perquè la campanya estival ha finalitzat sense haver de lamentar cap pèrdua humana per ofegament.» assenyalava el regidor de Creu Roja, Pepe Salazar.

 

L’informe detallat de la campanya estival també reflectix quines han estat les atencions més realitzades pels voluntaris de Creu Roja: 1.100 atencions referides a picadures de meduses, 238 atencions per picadures de peixos aranya, 135 atencions per diverses ferides causades a la platja, etc. També destaquen enguany les 76 atencions a persones amb mobilitat reduïda en els dos punts de platges adaptades que disposen de cadires amfíbies.

 P1140815