Salta al contingut

Premsa

Robatori cablejat enllumenat públic

La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament d’Oliva ha detectat el robatori de 4.000 metres de cablejat de coure, de part d’enllumenat públic de la zona de la urbanització Oliva Nova. La sostracció del material es va produir el passat dimarts, a la matinada.

La zona afectada pel robatori correspon al carrer de “El Greco” que és el carrer ubicat junt al camí Vell de Dénia, concretament, al tram entre la Sèquia del Vedat i la redona d’accés a Oliva Nova.

El regidor d’Obres i Serveis, Vicente Santacatalina, ha assenyalat que el cost de reposició d’este cablejat està valorat al voltant de 9.000 euros. «L’Ajuntament d’Oliva ja ha presentat denuncia d’este robatori davant la Guàrdia Civil».

Des del departament d’Obres i Serveis s’ha indicat que es procedirà pròximament a la reposició d’este cablejat.

Este és el segon robatori de cablejat de coure que s’ha produït a Oliva en els últims mesos. Concretament, fa dos mesos va tindre lloc un incident d’estes mateixes característiques a la zona de la urbanització de Sant Pere «on es va furtar tot el cablejat de l’enllumenat públic i que va haver de reposar posteriorment la Brigada d’Obres, amb un cost per a l’ajuntament de 7.000 euros» comentava el regidor Santacatalina.

Des de la regidoria d’Obres i Serveis es té constància dels treballs realitzats per la Guàrdia Civil per tal de controlar tots els punts de venda de cablejat de coure de la zona.