Salta al contingut

Premsa

I Gala del Comerç d’Oliva

El passat dissabte, 14 de desembre, es va celebrar una gala sopar del comerç d’Oliva. Aquest esdeveniment havia estat convocat per la Regidoria de Mercats i Comerç de l’Ajuntament d’Oliva, amb l’objectiu de reunir el sector per canviar opinions, experiències i inquietuds.

 

L’acte, que va estar patrocinat per Oliva Nova, va concentrar un total de 75 assistents que van gaudir d’una vetlada amigable i divertida. L’entitat patrocinadora va sortejar entre els assistents dos «batejos de golf».

A l’acte es va sumar Unió Gremial, entitat que aglutina més de 60 associacions de la comunitat i que celebra el seu primer centenari.

 

Amb motiu d’aquesta celebració centenària es va escollir Oliva i l’acte per reconèixer la trajectòria de 5 comerços, també centenaris, de la localitat.

El president d’Unió Gremial, Francesc Ferrer, i la secretària, van lliurar els diplomes i medalles que acrediten els establiments comercials: Ferreteria la Sariera, Carnisseria Torres, Carnisseria Costa, en la persona de Miguel i Joan Costa, L’Estanc núm. 2, i Sastreria Fernando.

 

L’acte va concloure amb les paraules de reconeixement i agraïment de l’alcalde, David González, i del president d’Unió Gremial.

Aquesta experiència es pretén consolidar i continuar amb la segona edició, si no més prompte, al Nadal vinent.foto gala comerç Oliva