Salta al contingut

Premsa

El Casal Jove a disposició dels aturats

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Oliva ha iniciat un projecte dirigit a tots els ciutadans, a través del qual es posarà al seu abast les eines per ajudar-los en la recerca de treball.

 

Aquesta iniciativa atén a les peticions que alguns ciutadans han traslladat al Departament de Joventut, per a donar una solució a la falta de recursos que envolten, desgraciadament, a moltes famílies i joves de la nostra ciutat, que els ha privat d’una de les eines més importants en la recerca del treball com som les tecnologies i les xarxes socials. Les persones en situació d’atur que necessiten fer ús de les noves tecnologies, o d’internet, disposaran dels equips informàtics que disposa el Casal Jove per a la seua utilització. A més, les persones que ho necessiten també podran imprimir el seu currículum o cartes de presentació.

 

«Des del Departament de Joventut volem aportar també la nostra col·laboració en la desocupació dels nostres ciutadans i dels nostres joves. Conscients de la situació econòmica actual de moltes famílies, volem que la manca de recursos no siga un inconvenient per a la recerca de treball. Per este motiu, oferirem este servei als usuaris que ho sol·liciten» assenyalava la regidora de Joventut, Ana Morell.

 

En estos moments, el Casal Jove disposa de quatre equips informàtics que estan a disposició dels ciutadans en el següent  horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores.

 

En el Casal Jove també es posarà a disposició de totes aquelles persones que ho sol·liciten, models de currículums i ajuda en qualsevol dubte que tinguen a l’hora d’elaborar-los.

 

«Des del departament de Joventut també estem preparant la segona edició del curs d’inserció laboral per tal que coneguen com afrontar una entrevista de treball i ajudar-los en la recerca d’ocupació. A més, està preparant-se un nou curs dirigit a joves emprenedors”  assenyalava la regidora Ana Morell.

 

En la pàgina web municipal, el Departament de Joventut disposa d’una sèrie d’eines per a les persones que es troben en situació de recerca d’un lloc de treball, i models de currículums, en l’enllaç: http://oliva.es/arees/politiques-socials/joventut/informacio-juvenil/ .