Salta al contingut

Premsa

I Premi de Poesia «Poefesta Ciutat d’Oliva»

El regidor de Cultura, David González, acompanyat de la directora artística del Poefesta, Àngels Gregori, ha presentat este matí en roda de premsa el I Premi de Poesia Poefesta Ciutat d’Oliva. Este premi s’emmarca dins del Festival de Poesia d’Oliva POEFESTA que enguany celebra el seu desé aniversari. El període d’admissió d’originals finalitzarà el 6 de març de 2014. La dotació econòmica del premi és de 1.000 euros, aportats per l’Editorial Perifèric, a més, de la publicació dins de la col·lecció de poesia.

 
“Des de la Regidoria de Cultura sempre hem apostat pel Poefesta com un referent dins del món de la poesia tant a nivell estatal i inclús internacional. Per esta raó, i coincidint amb la seua desena edició, s’ha creat este primer Premi de Poesia Ciutat d’Oliva que farà encara més important este certamen anual” assenyala el regidor de Cultura, David González.
 

La directora artística del Poefesta, Àngels Gregori, ha explicat que “el X Poefesta es realitzarà a Oliva, del 31 de març al 5 d’abril, i que el jurat del premi estarà format per Francesco Ardolino, Marta Pessarrodona, Ramón Guillem, Josep Lluís Roig i Àngels Gregori”.