Salta al contingut

Ajuntament / Tablón de anuncios

Bases del concurs de cartells de Moros i Cristians d’Oliva 2020

Un any més la Federació de Moros i Cristians d’Oliva convoca el concurs de cartells i publica les bases per al que serà el cartell de les festes 2020.

Aquestes bases es poden trobar a la pàgina web de la Federació de Moros i Cristians.

Cada participant podrà presentar un màxim de dos obres.

El guanyador/a rebrà un premi en metàl·lic de 800 € que s’atorgarà el dia 8 de febrer de 2020, a les 12.00 hores, al CONCURS DE PUTXEROS que tindrà lloc a la Plaça Juan Bta. Escrivà (Plaça del Mercat).

Les obres es podran presentar fins al dia 10 gener de 2020, a les 14.00 hores. al departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament.

Els cartells presentats s’exposaran al públic del 22 al 31 de gener, a la Sala d’Exposicions del Museu Etnològic d’Oliva. També estaran exposats ací els dibuixos dels alumnes de 3r a 6é de primària, de tots els col·legis de la ciutat, que han participat del tradicional concurs de dibuixos que convoca anualment la Federació de Moros i Cristians d’Oliva.

Les obres hauran de ser originals i inèdites, no premiades ni pendents de resolució en un altre concurs. El jurat valorarà que les obres reflectisquen temàtiques relacionades amb els actes de la Festa de Moros i Cristians d’Oliva.