Salta al contingut

Premsa

El Torneig de Volei Platja “Platges d´Oliva” 2×2 mixt repeteix guanyadors

Zdravko Kamenov i Marta Anguis s’adjudiquen per segon any consecutiu la primera plaça del torneig de Volei Platja 2×2

mixt “Platges d´Oliva” en la seua edició del 2016.

Prop de 90 participants es van donar cita el matí del dissabte 27 d’agost, en la platja Pau Pi d’Oliva per a disputar la 3ª edició, de la qual porta camí cap a convertir-se en un referent en el circuit de tornejos de volei platja 2×2 mixt de la Comunitat Valenciana.

Es va disputar una primera fase de grups que va ocupar gran part del matí de la qual van eixir les classificacions per a situar als jugadors en els quadres respectius d’or, plata, bronze, quadre que es va disputar a doble eliminatòria, jugant-se els partits durant tota la vesprada fins a les 21:30 h en la qual va concloure la final.

La parella formada per Zdravko Kamenov i Marta Anguis va aconseguir imposar-se per un ajustat 2-1 als segons classificats José Micó “El Flac” i Jonny Ciobanu.

Un excel·lent joc i un encara millor ambient voleibolero van inundar durant tot el dia la platja Pau Pi d’Oliva. Esperem que la quarta edició consagre definitivament el torneig.

Zdravko Kamenov i Marta Anguis els guanyadors del torneig de Volei Platja 2x2 mixt “Platges d´Oliva” 2016.

Zdravko Kamenov i Marta Anguis els guanyadors del torneig de Volei Platja 2×2 mixt “Platges d´Oliva” 2016.