Salta al contingut

Premsa

El Torneig de volei platja “Platges d’Oliva” 2×2 mixt repeteix guanyadors

Zdravko Kamenov i Marta Anguis s’adjudiquen per segon any consecutiu la primera plaça del torneig de Volei Platja 2×2 mixt “Platges d’Oliva” en la seua edició del 2016.

Prop de 90 participants es van donar cita el matí del dissabte 27 d’agost, en la platja Pau Pi d’Oliva per a disputar la 3ª edició, de la qual porta camí cap a convertir-se en un referent en el circuit de tornejos de volei platja 2×2 mixt de la Comunitat Valenciana que organitza el Club Volei Oliva.

Es va disputar una primera fase de grups que va ocupar gran part del matí de la qual van eixir les classificacions per a situar als jugadors en els quadres respectius d’or, plata, bronze, quadre que es va disputar a doble eliminatòria, jugant-se els partits durant tota la vesprada fins a les 21:30 h en la qual va concloure la final.

La parella formada per Zdravko Kamenov i Marta Anguis va aconseguir imposar-se per un ajustat 2-1 als segons classificats José Micó “El Flaco” i Jonny Ciobanu.

Un excel·lent joc i un encara millor ambient voleibolero van inundar durant tot el dia la platja Pau Pi d’Oliva. S’espera que la quarta edició consagre definitivament el torneig.

Zdravko Kamenov i Marta Anguis els guanyadors del torneig de Volei Platja 2x2 mixt “Platges d´Oliva” 2016.

Zdravko Kamenov i Marta Anguis els guanyadors del torneig de Volei Platja 2×2 mixt “Platges d´Oliva” 2016.