Salta al contingut

Premsa

Gent Gran posa en marxa la 2a edició del projecte “Olivanima’t”

Aquesta 2a edició ha estat presentada per la regidora durant el transcurs del tradicional dinar de germanor d’inici del curs 18/19 dels jubilats i pensionistes d’Oliva, celebrat al Restaurant L’Ancora de la platja

 

La Regidoria de Gent Gran, que dirigeix Yolanda Pastor, ha anunciat hui la posada en funcionament de la 2a edició del projecte denominat “Olivanima’t” que té com a principal objectiu promoure el desenvolupament, manteniment i potenciació de la participació del col·lectiu de gent gran de la ciutat en les activitats plantejades des dels diversos departaments municipals.

Entre les activitats programades cal destacar els cursos de gimnàstica de manteniment, a la Llar dels Jubilats, Centre Social de Sant Francesc i Pavelló d’Esports; Taitxí, al Centre UMA, al Centre Social de Sant Francesc i Llar dels Jubilats; Ball de Saló, tant de perfeccionament  com d’iniciació,  al Centre Social de Sant Francesc i Llar dels Jubilats respectivament.

El curs s’inicia al mes d’octubre i conclourà al mes d’agost amb el tradicional sopar a la fresca. Durant l’any cal ressaltar el taller de memorització, des d’octubre fins a maig de 2019; la celebració nadalenca i Taller de Nadàlia al mes de desembre; al gener començarà el Taller de Gimball Gent Gran, que durarà fins a maig; al febrer la celebració dels enamorats i Taller de Sant Valentí; l’abril inclourà Taller Pasqüer i Taller de Setmana Santa; i maig contindrà el Taller Marxa a Peu i la Setmana Cultural de Gent Gran, on cal fer especial menció a l’homenatge «Cent Anys de Vida», on es farà un reconeixement a les persones centenàries del nostre municipi.

Com a activitats complementàries, al llarg de l’any s’oferiran xarrades de tot tipus, orientades especialment cap a temàtiques de salut i benestar, a més de fomentar el reciclatge i la reducció de l’ús de residus; la visita a la Diputació de València; i les distintes activitats vacacionals que preparen tant la Generalitat Valenciana com l’Imserso.

“L’objectiu és promoure les relacions socials i la participació evitant així l’aïllament i el sedentarisme d’aquest col·lectiu. Es tracta de donar una resposta més coordinada a les necessitats que possibiliten el benestar integral de les persones majors del nostre municipi” assenyalava la regidora Yolanda Pastor.

Totes les activitats plantejades es recullen en un full informatiu, editat per la Regidoria de Gent Gran, que servirà per a aproximar als nostres majors els serveis municipals que tenen al seu abast i les diverses activitats a les quals poden assistir.