Salta al contingut

Premsa

Dia de la Dona a Oliva

La Delegació de la Dona de l’Ajuntament d’Oliva organitza, un any més, una sèrie d’actes per tal de commemorar el Dia Internacional de la Dona Treballadora. Enguany, els actes a Oliva tindran lloc el divendres, 7 de març.

 

La jornada commemorativa donarà inici a partir de les 19.30 hores amb la projecció del documental «Història de les dones a les tavernes i bars d’Oliva» realitzat per Salvador Mañó. El documental efectua, a través de fotografies antigues i diferents audiovisuals, un repàs històric de per què se celebra el Dia Internacional de la Dona, i el treball de moltes dones oliveres al sector de l’hostaleria local. L’audiovisual reflecteix també el moment actual de la dona i la conciliació de la vida laboral i familiar.

 

Tot seguit, en el mateix Teatre Olímpia, està previst l’acte denominat “Homenatge a la Dona” en el qual es destaca una dona representativa de la localitat, bé siga per la seua trajectòria personal o professional. «En l’edició de 2014, en lloc d’homenatjar una dona en concret, hem decidit que es faça l’homenatge al col·lectiu de les dones treballadores del sector hostaler de la nostra ciutat» assenyalava la regidora de la Dona, Inma Mañó.

 

Una representació de dones d’Oliva pujaran per tal de rebre el merescut homenatge.

 

Des de l’Associació Gastroliva també es col·labora amb el Dia de la Dona, ja que a tots els assistents se’ls obsequiarà amb un tiquet per a la Ruta de Tapes. L’acte és obert a tot el públic i amb entrada gratuïta.