Salta al contingut

Premsa

Curs Motivació Empresarial

La delegació d’Ocupació i Empresa, que dirigix el tinent d’alcalde David González, informa de la realització els propers dies 17 i 18 de juny d’un curs formatiu gratuït de motivació emprenedora dirigit a persones desocupades. El curs tindrà lloc a la Biblioteca de l’Envic en horari de 09.30 a 13.30 hores.

David González ha assenyalat que el curs s’emmarca dintre del programa de formació encetat pel departament d’Ocupació i Empresa, que té com a finalitat principal millorar les possibilitats d’ocupació de les persones d’Oliva. En este cas de cooperativisme, considerat com un dels models empresarials més idonis en èpoques de crisi.

Aquest curs serà oferit per tècnics especialitzats de FEVECTA (Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat),  amb l’objectiu formar i estimular persones interessades en posar en marxa una activitat empresarial. El curs tindrà una durada 8 hores i per les seues caràcterístiques comptarà amb un màxim de 15 participants.

Els continguts principals seran:  Creació d’empreses i autoocupació en un context de crisi econòmica; l’autoocupació com a oportunitat per a l’eixida a la crisi; conéixer els processos bàsics necessaris per a la posada en marxa d’una empresa; analitzar les necessitats i requeriments fonamentals per a afrontar el procés de l’emprendeduria; l’empresa d’economia social: la cooperativa de treball associat i la Societat Limitada Laboral (aspectes jurídics, fiscals, laborals); organització de  l’empresa, connexió empresarial i social;  el treball en equip; polítiques retributives  per a la motivació del personal: Salari mental; programa d’ajudes de l’economia social i sectors claus para l’emprendeduria.

Les persones interessades en este curs poden realitzar la inscripció a l’Agència de Desenvolupament Local (carrer Major, 25 Edifici l’Almàssera). El model de sol·licitud pot descarregar-se a la pàgina web municipal www.oliva.es  dins de la secció d’Ocupació i Empresa.També poden obtindre més informació al telèfon 96 285 17 43.