Salta al contingut

Premsa

Oliva renova la seua participació en la Càtedra d’Innovació de la UPV

L’Ajuntament d’Oliva, a través de la Regidoria d’Ocupació i Empresa, ha renovat la seua participació en la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia de la UPV, amb l’objectiu de contribuir a la innovació i cultura emprenedora a la Safor i al seu entorn.

Per part de l’Ajuntament d’Oliva, la tinent d’alcalde d’Ocupació i Empresa, Sra. Rosana Miñana, ha ratificat el suport del govern de l’Ajuntament d’Oliva a la Càtedra, posant de manifest la necessitat de fomentar l’emprenedoria i la innovació en la societat, per tal de millorar l’ocupació i el benestar. Miñana també ha destacat la importància que diverses organitzacions i institucions, tant de l’àmbit privat com del públic, tinguen capacitat de cooperar i crear sinèrgies conjuntament pel bé de la societat.

La Càtedra d’Innovació Campus Gandia treballa en tres àrees: empreses, amb accions que fomenten, estimulen i acceleren els processos d’innovació i l’actitud innovadora al si de les mateixes; emprenedors, per fomentar, estimular i accelerar els processos d’emprenedoria i l’actitud emprenedora; i joves, per fomentar la cultura de la innovació i l’actitud emprenedora entre els joves preuniversitaris.

Les Càtedres d’Empresa són una forma d’establir una àmplia i qualificada col·laboració d’empreses, fundacions i altres entitats amb vinculació empresarial amb la Universitat Politècnica de València, per desenvolupar objectius de docència, transferència de tecnologia i coneixement i d’investigació.

Jornada per a negocis locals “Impulsa el teu negoci”

Una de les accions posades en marxa per aquesta Càtedra tindrà lloc el pròxim 14 de gener, on els negocis locals i els emprenedors tenen una cita en el Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València per a aprendre, de forma totalment pràctica, les claus per a ser visibles en internet.

SEO.school, Escola Especialitzada en SEO, organitza una jornada per a negocis locals, amb l’objectiu de conèixer les claus i configurar de forma correcta els principals aspectes SEO per a tindre presència local a Google i així impulsar de manera efectiva el nostre negoci.

La jornada arrancarà a les 16.30 h en la sala de conferències 1 amb les micro xerrades “Idees Locals”, en la qual empresaris locals ens explicaran les seues pròpies experiències en el món online. Alberto Talegón, director de SEO.school, impartirà la classe principal 100% pràctica “SEO Local”, on mostrarà els passos a seguir per a tindre presència local a Google (Porta la teua tauleta o portàtil i porta’t el teu negoci optimitzat).

Per a finalitzar es realitzarà un networking per gentilesa de Gin&twitts entre tots els assistents per a continuar aprenent de les experiències personals i creant sinèrgies entre professionals.

En ser una jornada totalment pràctica, els participants adquiriran els coneixements necessaris perquè les seues empreses siguen visibles a Google, el cercador més utilitzat d’internet.

Pots inscriure’t a la jornada a través d’aquest enllaç: http://www.seo.school/jornada-seo/

Seo.school és una Escola Superior d’Especialistes SEO que està situada en el Campus de Gandia UPV, realitza cursos de formació, màsters, tallers i gestiona el posicionament web de diverses empreses a nivell nacional.

L’organització de la jornada compta amb la col·laboració de la Càtedra d’Innovació Campus de Gandia i de l’Institut IDEES UPV.

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia és el marc de col·laboració entre la Universitat Politècnica de València i les empreses Caixa d’Estalvis i Mont de Pietat d’Ontinyent, Productes Citrosol SA, Instal·lacions Telefòniques Digitel SL, Juan i Juan SL, ODEC Centre de Càlcul i Aplicacions Informàtiques SA i els Ajuntaments de Gandia, Oliva i Tavernes de la Valldigna. Es va presentar al maig de 2014 i des de llavors ha desenvolupat desenes d’activitats per al foment de la innovació i la cultura emprenedora, en col·laboració entre la universitat, empreses i institucions públiques.

banner jornada SEO