Salta al contingut

Premsa

Inici de les jornades de formació/ocupació dirigides a joves

Ahir dimecres, 1 de juny, va tindre lloc la primera de les jornades formatives sobre formació i ocupació adreçades al col·lectiu de joves de la ciutat. A esta primera jornada, per als joves amb estudis d’ESO, va haver una molt bona assistència de gent jove interessada. Els dos departaments implicats en les jornades, Ocupació i Empresa i Joventut, han animat a tots els joves a assistir a les dos jornades que falta realitzar, on podran informar-se, amb detall, del programa europeu de Garantia Juvenil.

Este cicle l’imparteixen els tècnics de l’Agència de Desenvolupament Local i del Casal Jove d’Oliva i en ell s’explica amb detall les eixides professionals, laborals i de formació a les quals es poden acollir aquest sector de la població. En concret, s’aborda el nou Pla Integral de Formació i Ocupació per a joves AVALEM 2016-2020 que ha estat posat en funcionament per part de la Generalitat Valenciana que té com a finalitat generar noves oportunitats d’ocupació i formació, afavorir l’aportació de talent a les nostres PIME i facilitar el retorn dels joves que varen marxar a l’estranger a la recerca de noves ofertes laborals. Aquest programa AVALEM està dirigit a joves menors de 30 anys en situació de desocupació que estiguen registrats al SERVEF i dins del sistema de Garantia Juvenil.

El cicle de jornades tindrà lloc a les instal·lacions del Casal Jove d’Oliva (carrer de Guillem de Castro, 10): la segona està prevista per divendres, dia 3 de juny, dirigida a joves amb cicles formatius, batxillerat o estudis universitaris; i el dilluns, dia 6 de juny, dirigida a joves amb estudis primaris. Les tres jornades donen inici a partir de les 19.00 hores.