Salta al contingut

Premsa

Les sis platges d’Oliva reben les distincions «QUALITUR» que acrediten la qualitat de les platges de la destinació turística

La regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, va rebre ahir les banderes «Qualitur» que l’Agència Valenciana de Turisme ha atorgat a les sis platges de la ciutat: Terra-Nova, Pau-Pi, Aigua Blanca, Rabdells, Aigua Mortal i les Deveses.
Oliva ja disposa de quatre  banderes blaves que onejaran a les platges de Terranova-Burguera; Aigua Morta, Pau-Pi i Aigua Blanca. Aquestes quatre platges rebran també dilluns que ve el distintiu «Q» de Qualitat Turística que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, ICTE.

En les sis platges de la ciutat d’Oliva onejaran les banderes «Qualitur» de l’Agència Valenciana de Turisme, que van ser lliurades el matí d’ahir en un acte celebrat a Cullera. La Generalitat Valenciana reconeix així el treball realitzat per l’Ajuntament d’Oliva implantant sistemes de qualitat i gestió mediambiental en les seues platges, amb l’objectiu d’augmentar la competitivitat de la nostra costa com a destinació turística de reconegut prestigi.
Aquests distintius s’uneixen a les quatre banderes blaves que la Fundació Europea d’Educació Ambiental ha atorgat a les platges de Terranova-Burguera; Aigua Morta, Pau-Pi i Aigua Blanca. La regidora de Turisme, Mireia Morera, va ser l’encarregada de recollir aquest distintiu dilluns passat de mans de la consellera d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Climàtic de la Generalitat Valenciana, Elena Cebrián, en un acte celebrat al port d’Altea.

Aquestes mateixes quatre platges que disposen de bandera blava rebran el dilluns dia 26 a Madrid la «Q» de Qualitat Turística, reconeixement que atorga l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE), entitat de certificació de sistemes de qualitat especialment creats per a empreses turístiques.
Amb aquesta distinció es destaca que aquestes platges compleixen amb els estàndards de qualitat establerts en la norma de referència, com ara disposar d’aigües i sorres netes, control dels serveis de seguretat, salvament, oci, informació, neteja, i condicions higièniques en les seues instal·lacions.